SPOILER ALERT!

Tracey Garvis Graves: Kötelék

On the Island - Tracey Garvis-Graves

Ritkán olvasok ki egy nap alatt egy könyvet. De ez a könyv oly sok tekintetben megfelelt elvárásaimnak, hogy egyszerűen nem tudtam lassabban kiolvasni. :)

Előszöris, az előzőleg olvasott könyv, ami kb. két hétig tartott, annyira lefárasztott, hogy napokig elő sem tudtam mást venni. A hosszú nélkülözést megunva, lekaptam ezt a polcról, és nagyon beletrafáltam. Lakatlan szigeten két ember megpróbáltatásai. Egy 16 éves fiű és egy 30 éves nő. Ebből már sejthető hogyan alakulnak a dolgok. Mindezek ellenére nekem nagyon tetszett, hogy olvasás közben a tenger mellett egy csodaszép szigeten lehettem, átélhettem velük a robinsonos kalandokat. Ami extrán tetszett, hogy mindkét szereplő szemszögén keresztül követhetjük az eseményeket. S az, hogy cunami is belekerült, és ahogy belekerült, azt nagyon jó ötletnek tartottam! :)

Nem egy magasröptű irodalmi alkotást kell elképzelni, de arra tökéletes volt, hogy visszatérjek a mozgóképektől a könyvek világába. Az is igaz, hogy a sztori sok helyen sántított, de minden ellenére nekem nagyon bejött a könyv, szivet melengető, enyhén izgalmas, könnyed. Nem sorolom tovább. El kell olvasni! :)